Fris en fruitig - Reisverslag uit Bahir Dar, Ethiopië van Eline Faber - WaarBenJij.nu Fris en fruitig - Reisverslag uit Bahir Dar, Ethiopië van Eline Faber - WaarBenJij.nu

Fris en fruitig

Door: ElineFaber

Blijf op de hoogte en volg Eline

27 Augustus 2011 | Ethiopië, Bahir Dar

Woensdagnacht heerlijk geslapn dus donderdag de dag 'fris en fruitig' begonnen.Broodjes bij 'the Bakery' gehaald. Op staat kwamen we 'bekenden' tegen. Ze lieten ons zien waar de supermarkt was en vertelden ons wat normale prijzen waren. Super fijn!

Ziekenhuis
's Middags waren we met de TukTuk naar het ziekenhuis gereden, waar we aankomende week stage gaan lopen. Het was heel anders dan ik verwacht had. Helemaal niet 1 groot gebouw, maar allemaal laagbouw verspreid over een groot terrein. De 'department Physiotherapy' stelde niet zoveel voor.Jammer.. maar aan de andere kant had ik er ook niet veel van verwacht.

Ontmoeting
Om half 5 zouden we Mohammed (de directeur van het Community Based Rehabilitation Programme ontmoeten. Helaas belde hij af omdat hij een uitlopende meeting had.

Shoeshine
Verder werden we deze dag door de stad geleid door 'Moulou', onze kleine vriend die bijzonder goed Engels kan. Hij vertelde aan Michiel dat hij sinds kort een stoel heeft aan de straat zodat hij schoenen kan schoonmaken. Iets wat je hier om de zoveel meter ziet. Als bedankje voor zijn uitvoerige rondleiding hebben we hem een potje 'Shoeshine'gegeven, wat hij nog niet had.

Ten slotte kregen onze eerste uitnodiging voor een traditionele koffieceremonie!